Nytt nummer av Nolaskogs

Tidningens framsida: kille på terrängcykel

Höstnumret av kommunens informationstidning Nolaskogs är på väg ut till hushållen. Den här gången berättar vi om hur kommunen jobbar för en förbifart där E4 inte går igenom stadskärnan. Full rulle är det också i området mellan Skyttis och Bonäset där CK Örnen ställer i ordning banor för terrängcykling, öppna för alla. Längre ut på landsbygden pågår en inventering av tomma hus för att möta efterfrågan av bostäder på landet.

I serien Mitt jobb får du möta Sofia, grundskollärare som genom kluriga uppdrag gör naturvetenskap och teknik till begripliga och lustfyllda ämnen. För lite äldre studerande tipsar vi om Lärcentrums studiemiljö och service.

Vi säger också Hallå där till ”Årets unga företagare i länet”, Robin Hörnkvist som berättar om sin väg in mot företagandet. Att veta vika kontakter som behövs och vilka saker du ska tänka på i vilken ordning, kan vara nog så knepigt för dig som ska starta eller driver ett företag. En av kommunens företagslotsar berättar om den service de kan erbjuda.

Det var några smakprov ut blandningen denna gång. Har du inte fått Nolaskogs i brevlådan hittar du den här på webben. Vill du ha Nolaskogs som taltidning, kontakta region Västernorrlands inläsningstjänst.

Nolaskogs nr 3PDF

Arkiv, tidigare utgåvor av Nolaskogs

Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman

2020-10-12