Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Lagom till sportlovet dimper kommunens informationstidning Nolaskogs ner i brevlådorna. I tidningen finns tips på aktiviteter för sportlovslediga. I slutet av månaden infaller också den årliga funkisveckan med föreläsningar, utställningar och andra arrangemang.

I tidningen möter ni David som arbetar som förskollärare och Moa som, genom praktik via Tekniksprånget, insett att civilingenjör är rätt utbildning för henne. I persongalleriet dyker också årets nyföretagare Jerry Engström upp. Andra som, likt Jerry, funderar på att bli sin egen får några tips på vägen från kommunens Företagslots.

Arbetet med ny översiktsplan för centralorten, framtidens turistservice och minskat matsvinn i skolan är exempel på andra inslag i årets första Nolaskogs.

Den närmaste tiden gör SKOP, på uppdrag av kommunen, en läsvärdesundersökning av Nolaskogs. Vi i redaktionen hoppas att ni som blir kontaktade av SKOP vill ställa upp och svara på frågorna. Resultatet blir en betydelsefull pusselbit för framtida utveckling av Nolaskogs.

Nolaskogs delas ut till hushållen i Örnsköldsviks kommun. Den går också att få som taltidning. Här på webben finns Nolaskogs som tillgänglighetsanpassad pdf.

Nolaskogs nr 1. 2017PDF

Arkiv, tidigare utgåvor


Aktuelltartikel publicerad av: Per-Olof Sedin

2017-12-28