Massor att se och göra under
O-Ringen

Den 21 - 27 juli är O-Ringen i Höga Kusten i Örnsköldsvik. Cirka 20 000 orienterare kommer då att tävla i våra naturområden runt staden, men deltagarna kommer även att upptäcka vad Örnsköldsvik och det övriga Höga Kusten har att erbjuda.

Se och göra

För att underlätta för deltagarna har det tagits fram en hel del information om vad man kan se och göra i såväl det stadsnära Örnsköldsvik som i Höga Kusten i stort. Något som alla invånare självklart även kan ta del av.

De nyligen framtagna webbsidan Örnsköldsviksguiden tar upp stadsnära sevärdheter och aktiviteter som ett komplement till Höga Kustens webbsida.

För att underlätta ytterligare så kommer personal från Höga Kusten turistservice i samarbete med kultur och fritid ha ett informationstält öppet kl 9 -21 på arenaområdet vid Fjällräven center under O-Ringendagarna. Dit kan deltagarna söka sig för att få tips om sevärdheter, aktiviteter och paket.

www.ornskoldsvik.se/guidenöppnas i nytt fönster
www.hogakusten.com
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Låt bilen stå under O-Ringen

Eftersom trafiksituationen i stan kan vara ansträngd och att parkeringsmöjligheterna är begränsade under O-Ringenveckan, så vädjar tävlingsarrangören och kommunen till alla invånare att om möjligt lämna bilen hemma och istället nyttja kollektivtrafiken, gå eller cykla när de besöker stan.
En webbsida med trafikinformation har speciellt utformats för O-Ringen, som tar upp trafikpåverkan och parkeringsmöjligheterna i stora drag.

www.ornskoldsvik.se/trafikoringen

öppnas i nytt fönster

Samlingssida för information

En webbsida har tagits fram som samlar informationskanaler som är värda ett besök både före, under och efter O-Ringenveckan. Däribland webbsidorna Örnsköldsviksguiden, Höga Kusten och webbsidan med trafikinformation.

www.ornskoldsvik.se/oringenöppnas i nytt fönster


Aktuelltartikel publicerad av: Sven Alveryd

2018-07-05