Länk till startsidan

Hej! Vi har fem korta frågor om webbplatsen. Det vore snällt om du ville svara på dem. Det underlättar vårt arbete att göra vår webbplats bättre.


Varför besöker du oss? * (obligatorisk)
Varför besöker du oss?
Vem är du? * (obligatorisk)
Vem är du?

Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen? * (obligatorisk)
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen?
Var informationen du fick på webbplatsen bra? * (obligatorisk)
Var informationen du fick på webbplatsen bra?

Direktupphandling

Bra att veta

När kommunens verksamheter köper in varor, tjänster och entreprenader kan en direktupphandling göras. Det gäller i de fall ett ramavtal inte tecknats eller då värdet inte överstiger den i lagen om offentlig upphandling (LOU) lagstadgade direktupphandlingsgränsen.

Du som företagare kan göra en intresseanmälan och bli kontaktad när kommunen gör en direktupphandling inom ditt område. Företagets uppgifter hamna då i ett företagsregister för kommunens direktupphandlingar. Observera att intresseanmälan inte är någon garanti för att erhålla en förfrågan vid direktupphandling.

Kommunen använder upphandlingsverktyget e-Avrop. Där kan du som företagare registrera ett konto kostnadsfritt. För att kunna svara på en eventuell förfrågan från kommunen behöver du ha ett konto på e-Avrop.

Kontakt

Kontaktcenter

Telefon: 0660-880 00, välj tonval 2
Öppettider telefon: 07:30–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:30–16:15)


Besök oss i stadshuset Kronan

Adress: Järnvägsgatan 6, entréplan
Öppettider besökscenter Kronan: 07:45–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:45–16:15).
Andra onsdagen varje månad kl 14:30–16:00 finns mölighet till drop-in att träffa finskspråkig och sydsamiskspråkig kommunvägledare.