Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Hitta bostad

I förteckningen hyresvärdar och mäklare finner du webbadresser till rad olika aktörer inom bostadsområdet.
Länk till Hyresvärdar och mäklare

Ågrens Lilla gula är en sökmotor, ett företagsregister, som även kan laddas ned som app. Här kan du söka bland annat fastighetsägare, bostadsföretag och mäklare. Registret gör inget anspråk på att vara heltäckande och innehåller till exempel inte företag som har sin bas i andra kommuner.
Länk till Lilla Gulalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Örnsköldsviks kommun har ingen kommunal bostadsförmedling eller tomtkö. Söker du en hyresbostad kan du endera vända dig till det kommunala bostadsföretaget Övikshemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller till någon av de många privata aktörer som finns på marknaden.

Kommunen har ibland egna tomter till salu och kan även tipsa om områden där externa aktörer säljer tomträtter med eller utan tillhörande byggnad. Kommunens lediga villatomter i sökbar kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du ha information om mark eller lokaler för att etablera en verksamhet  är du välkommen att vända dig till kommunens tillväxtavdelning.

För studenter antagna till universitets- eller YH-utbildning gäller bostadsgaranti.

Sidan uppdaterades

2021-01-18

Sidansvarig: