Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Aktuella händelser
  • Hitta samlad information om gängvåld för barn och unga

Hitta samlad information om gängvåld för barn och unga

Den senaste tiden har nyheterna handlat mycket om kriminella gäng och våld, som drabbar barn och unga på olika sätt. För att möta den oro som unga kan känna kring detta har Lilla Krisinfo i samarbete med Bris och flera myndigheter samlat information och svar på frågor om gängkriminalitet.

På Lilla Krisinfo, som är en del av MSB, kan barn och unga ta del av information om gängkriminalitet från bland andra Polisen, Socialstyrelsen och Stockholm stad. Myndigheterna besvarar frågor om varför det finns gängkriminalitet, varför så många unga dras in i gängen och vad myndigheterna gör för att få bukt med våldet.

Läs mer på lillakrisinfo.se och hitta samlade frågor och svar om det ökade våldet, och hur vuxna försöker få det att sluta. Länk till annan webbplats.

Publicerad: