Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Aktuella händelser
  • Projekt Digistad bjuder in till DIGIVECKA 14-23 mars
Testbild

Projekt Digistad bjuder in till DIGIVECKA 14-23 mars

Projekt Digistad Örnsköldsvik bjuder in dig som är företagare i Örnsköldsviks kommun till två veckor i mars fyllda med kunskap inom digitala hybridlösningar för dig och ditt företag. Kom och lyssna till inspirerande föreläsare och ”prova på” digitaliseringens möjligheter i våra workshops!

- Det här är ett tillfälle att få ökad kunskap och insikt om vad digitalisering är och kan innebära och vilka möjligheter som finns för just ditt företag. Dessutom får du chansen att träffa andra företagare och utbyta erfarenheter och bolla idéer, säger Mari Höglund, projektledare Digilots.

Alla träffar är kostnadsfria – men då det är ett begränsat antal platser så är anmälan bindande. Läs mer och anmäl dig här. Länk till annan webbplats.

För: Företagare i Örnsköldsvik
Plats: Scandic Hotel
Datum: 14-16 och 21-23 mars

Projektet Digistad Örnsköldsvik har som mål att stödja företagens digitala omställning och stärka möjligheten för stadens företag till återhämtning efter pandemin. Projektet är ett samarbete mellan Örnsköldsviks kommun och Cesam, och kommer pågå fram till sommaren 2023. Läs mer om projektet och kommande aktiviteter på digilots.se. Länk till annan webbplats.

Publicerad: