Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Aktuella händelser
  • Bjästa ishall stängd tills hösten 2023

Bjästa ishall stängd tills hösten 2023

Bjästa ishall kommer att vara stängd resten av säsongen på grund av ett trasigt kylaggregat. Kommunens fastighetsavdelning har undersökt flera alternativ för att kunna få igång isproduktionen i hallen denna säsong, såsom att laga det trasiga aggregatet eller att låna något annat. Dock konstateras att säsongen kommer vara slut innan någon av alternativen skulle kunna vara på plats och därför tvingas kommunen att stänga hallen resten av säsongen. Vilket innebär att allmänhetens åkning blir inställd resten av säsongen.

Nu pågår planering för byte till nytt aggregat och arbetet med installation kommer att påbörjas i god tid och vara klart inför säsongsstart av verksamheten i höst.

Publicerad: