Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Aktuella händelser
  • Ansökan om skolskjuts för läsåret 2022/2023

Ansökan om skolskjuts för läsåret 2022/2023

Inför läsåret 2022/2023, ändras sättet att ansöka kring skolskjuts. Samtliga elever som önskar skolskjuts till grundskolan och grundsärskolan, behöver göra en ansökan via e-tjänst. Detta gäller även elever med särskilt skäl eller växelvis boende.

Du som vårdnadshavare loggar in med e-legitimation. Väljer barn som ansökan gäller, fyller i de uppgifter som krävs och skickar in din ansökan. Du får sedan beslut via e-tjänsten samt information om hur er eventuella skolskjuts kommer att erbjudas, innan skolstart.

Ansök via e-tjänsten Ansök om skolskjuts. Länk till annan webbplats.

Skicka in din ansökan senast 2022-05-09, för att få beslut om skolskjuts inför skolstart i augusti 2022. Naturligtvis går det även att ansöka senare.

Har ni funderingar eller frågor? Kontakta: skolskjuts@ornskoldsvik.se

Publicerad: