Viktig information om coronapandemin

  • Du är här:
  • Startsida
  • Aktuella händelser
  • Regnbågsveckan 2021

Regnbågsveckan 2021

Välkomna till en färgsprakande Regnbågsvecka i Örnsköldsvik.

En viktig del i Örnsköldsviks utveckling är arbetet för en öppen kommun. Att arbeta för en fördomsfri miljö i Örnsköldsvik där homo-, hetero-, bisexuella samt trans- och queerpersoner accepteras på lika villkor och där vi ser människan bakom varje individ, i ett öppet samhälle som inte är slutet och fördomsfullt.

Följ Regnbågsveckan på facebook Länk till annan webbplats.

Program Regnbågsveckan

Här kan du se Regnbågsveckan program Länk till annan webbplats.

Regnbågsmärkning

Under Regnbågsveckan vecka 47 kan företag, föreningar och organisationer som står bakom öppenhet och allas lika värde ”regnbågsmärkas”, vilket betyder att ni får regnbågsdekal och affisch. Dekalen kan sättas upp på entrédörr eller fönster för att signalera att ni vill ha en fördomsfri miljö i Örnsköldsvik.

Här kan ni beställa regnbågsmaterial

Beställning av regnbågsmaterial
Beställning av regnbågsmaterial

Adressuppgifter
AdressuppgifterPublicerad: