Örnsköldsviks kommuns logotyp

[2021-06-21] Arrangörslyftet och "snabb slant"

Arrangörslyftet och "snabb slant"

Arrangörslyftet finns till för dig som redan är - eller vill bli - arrangör av kulturevenemang. Det är ett ekonomiskt stöd till dig som jobbar ideellt ute i din kommun, som en stimulans att våga satsa för att göra livet mer berikande och levande där just du bor.

Arrangörslyftet finansieras under 2021 av Region Västernorrland, Scenkonst Västernorrland, Riksteatern Västernorrland och regionens sju kommuner.

Under 2021 finns det även möjlighet att ansöka om ”Snabb slant”

Syftet med en ”Snabb slant” är att stödja och uppmuntra människors engagemang till att arrangera scenkonst och kulturevenemang runtom i Västernorrland och ska fungera som ett komplement till övriga stöd som fördelas av Arrangörslyftet.

Mer information om Arrangörslyftet och "snabb slant" hittar på https://www.riksteatern.se/forening/riksteatern-vasternorrland/arrangor Länk till annan webbplats.