Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Med hopp om en ljusare framtid - kampanj uppmärksammar familjehem

Örnsköldsviks kommun ingår tillsammans med några andra kommuner i länet i en gemensam familjehemsorganisation (GFO). Organisationen arbetar för att hitta och stödja familjer som kan erbjuda trygga familjehem åt barn och unga. Familjehem som delar med sig av sin vardag för att ge trygghet och omsorg till barn och unga som behöver det.

Just nu driver GFO kampanjen “Med hopp om en ljusare framtid” med syfte att uppmärksamma barns utsatthet och behov av en trygg uppväxt. Kampanjen ger en inblick i hur varje dag blir ett berg att bestiga för de barn vars vanliga vardagsrutiner som sömn, mat, skola och vila är satta ur spel.

Läs mer om kampanjen och uppdraget som familjehemlänk till annan webbplats

Publicerad: