Du är här:

Programmet Hotell, restaurang och bageri

Programmet  för dig som är intresserad av mat och hälsa, gillar att arbeta med händerna och med service. I 22 veckor under åk 2- 4 gör du praktik, så kallad APL (arbetsplatsförlagt lärande) inom intressanta områden. Syftet är att du ska tillämpa dina kunskaper och orientera dig om arbetsmarknaden.

Här kan du läsa mer om programmet.

Programmet Hotell, restaurang och bageri har två inriktningar, där det ingår APL:

Storhushåll och restaurang
Utbildningen ska lära dig som elev att tillaga förrätter, huvudrätter och efterrätter, samt ge dig kunskap om matsalsarbete.

Bageri och restaurang
Utbildningen går ut på att lära dig som elev grunderna i bakning, exempel av vetebröd, matbröd, mjuka kakor, småbröd, tårtor och smörgåsar.

Dokument som används av elev och handledare under APL-perioden:

Sidan uppdaterades

2017-11-02

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Annelie Westin
Yrkeslärare
070-205 62 19
Skicka e-post