Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Glädjeteatern på turné under regnbågsveckan 9 - 15 november

Glädjeteatern bjöd på körsång

Idag tisdag och även fredag uppträder delar av Glädjeteatern hos en rad olika företag och myndigheter. De bjuder på körsång - i ett både underhållande och tänkvärt uppträdande med allas öppenhet och allas lika värde i fokus. Miniturnén är en del av alla aktiviteter som pågår under regnbågsveckan 9 – 15 november.
Däribland för Cesam, arbetsförmedlingen, OK/Q8, BAE -systems, SEB och Eurocon.

I morse uppträdde Glädjeteatern för Cesamgruppen. Företagaren Lars-Erik Jacobsson beskrivning stämde nog in på de flesta av de som deltog under mötet.

- Jag blev glad och nästan tårögd. De gör en fantastiskt insats, säger Lars-Erik.

Glädjeteatern drivs med de två eldsjälarna Ann Ödling och Maud Persson i spetsen. Båda arbetar som lärare vid grundsärskolan. Ensemblen består av medlemmar med olika funktionsnedsättningar, som gått ur gymnasie-särskolan. Alla har även kompletterande daglig verksamhet.

På fredag 13 november så kan du se Glädjeteatern uppträda klockan 13.00 på Kronan, järnvägsgatan 6 alla är välkommna.

Regnbågsveckan har genomförts sedan 2006 och syftet är att under en vecka lyfta HBTQ-frågor runt om i kommunen lite extra. Håll utkik efter regnbågs-märkta företag, föreningar och organisationer, regnbågsmärkningen består av en regnbågsfärdag dekal som symboliserar öppenhet och allas lika värde.

Läs mer om regnbågsveckan och dess program

Se filmen på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Aktuelltartikel publicerad av: Per-Olof Sedin

2015-11-11