Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Allidrott Örnsköldsvik - prova på idrott för dig som är 15 år eller äldre

Då var det dags för sista söndagen med bordtennis. Välkommen till Platåsalarna på Parkskolan på söndag klockan 19:30. Sedan tar vi ett juluppehåll och är tillbaka onsdag 11 januari 2017 med bowling tillsammans med Nolia BK.

Det finns inget krav på närvaro eller medlemsskap. Allidrott Örnsköldsvik är för dig som är 15 år eller äldre. Under läsåret 2016-2017 finns det möjlighet att prova på: Dans, tennis, bordtennis, bowling och fäktning.
Schema för vilka veckor och dagar som du har möjlighet att prova respektive idrottlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Allidrott i Örnsköldsvik är ett projekt som vill ge människor som är 15 år och äldre möjlighet att prova på och upptäcka olika idrotter under organiserade former. Genom att erbjuda ett smörgåsbord av idrotter och rörelseaktiviteter är förhoppningen att de ska hitta en idrott de vill fortsätta med. Verksamheten ska bedrivas som en prova på verksamhet. Idrottsföreningar, kommun och Västernorrlands Idrottsförbund samverkar kring projektet.  

Aktuelltartikel publicerad av: Maria Strömqvist

2016-12-15

 Kontakta oss

Hennie Ivarsson
Projektledare
072 - 224 46 59
Skicka e-post