Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Ny app för felanmälan av gatu- och parkmiljö i Örnsköldsviks kommun

Mobiltelefon med appen Felanmälan Örnsköldsvik

En tjuvtitt på den nya appen Felanmälan Örnsköldsvik, som kommer finns allt ladda hem gratis till smartphones och surfplattor från och med 1 maj 2015

Nu blir det enklare för allmänheten i Örnsköldsvik att göra felanmälningar för gatu- och parkmiljö. Den 1 maj lanserar kommunen appen – Felanmälan Örnsköldvik. Vilket innebär att alla som vill kommer kunna skicka in en felanmälan för exempel potthål i vägen direkt via en app i sin smartphone.

Det nya digitala felanmälansystemet gör det möjligt att skicka in felanmälan och lämna synpunkter under dygnets alla timmar. Via appen går det att beskriva ditt ärende, bifoga filer och visa positionen på en karta. Det går även att välja om du vill få återkoppling när ärendet är mottaget och åtgärdat.  

Appen heter Felanmälan Örnsköldsvik och fungerar för alla smartphones (iPhone, Android och Windows Phone) och surfplattor. Den kommer att kunna laddas ner från och med 1 maj 2015, från Appstore (iOS) eller Googleplay (Android, Windows Phone).

Det kommer även från och med 1 maj vara möjligt att skicka in felanmälan och synpunkter för gatu- och parkmiljöer via ett webbformulär på kommunens hemsida.

Kontakt för mer information: Stefan Persson (Trafik- och parkavdelningen) 0660- 88 501 stefan.persson@ornskoldsvik.se

Aktuelltartikel publicerad av: Rebecca Nordin

2015-05-03