Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Välbesökt och givande psykevecka

- Psykeveckan, blev en stor succé, så säger Ola Bäckström, samordnare för årets psykevecka som gick av stapeln i början av november.

Årets arrangemang lockade totalt 1 350 besökare. Där märktes både yrkesutövare och allmänhet, bland annat deltog minst 300 gymnasieelever i föreläsningarna.

- Veckans arrangemang gav möjlighet att lyssna på intressanta och aktuella ämnen som framfördes av entusiastiska föreläsare som med stor inlevelse förmedlade sina budskap. Sällan har en hjärnforskare lockat fram så många skratt och sällan har en föreläsare fått 300 gymnasieelever att sitta tysta i hela tre timmar och lyssna på hur man kan omvandla ett destruktivt självhat till något kreativt, skapande och livsbejakande, konstaterar Ola Bäckström.

Psykeveckan i Örnsköldsvik är ett arrangemang som återkommer vecka 45 varje år. De senaste sex åren har psykeveckan totalt nått ut till till mer än 9 000 åhörare. Planeringen för 2016-års Psykevecka är redan igång.

- Vi riktar ett stort tack till de som medverkat och besökt årets arrangemang och hoppas på god uppslutning även nästa år, säger Ola Bäckström. 

Några av föreläsarna under Psykeveckan 2015 har valt att dela med sg av sina föreläsningsbilder.

Aktuelltartikel publicerad av: System

2018-01-10

 Kontakta oss

Ola Bäckström
utvecklingsledare
välfärdsförvaltningen
073-270 49 95