Du är här:

Digilots – Digitala steg för tillväxt

Vårens aktiviteter

I vår erbjuder Digilots seminarium inom CAD (8 mars) och GDPR (10 april).

Knightec kommer att berätta om möjligheter med CAD, vad man ska tänka på vid upphandling av system och vad det kan komma att kosta. Seminariet är kostnadsfritt och alla företag som har intresse av CAD är välkommen att anmäla sig oavsett om man deltar i Digilots programmet.

Plats: Kommunhuset Kronan
Tid: 8 mars kl. 08:15-10:00

Atea kommer att berätta om den nya lagen GDPR som träder i kraft den 25 maj 2018 och som kommer att påverka alla företag som behandlar personuppgifter. Seminariet är kostnadsfritt och alla företag som har intresse av vad den nya lagen kommer innebära rent praktiskt för ert företag är välkommen att anmäla sig oavsett om man deltar i Digilots programmet.

Plats: Kommunhuset Kronan
Tid: 10 april kl. 08:15-10:00

 

Framtidsseminarium Digilots

Föreläsare: Arash Gilan ”Get Digital or Die Trying”
Plats: Sliperiet
Tid: 30 maj kl. 09:00-14:00 (Lunch och Digimässa 12-14)

Obs! Begränsat antal platser och endast för deltagare i Digilots programmet.

Har du tjänster eller produkter inom digitalisering som kan vara till hjälp för företagen och är intresserad av att delta på Digimässan, kontakta sara.rudalv@ornskoldsvik.selänk till annan webbplats

 

Projektfinansiering

Örnsköldsviks kommun är projektägare och genomför projektet tillsammans med företagsorganisationerna Örnsköldsviks industrigrupp och Företagarna i Örnsköldsvik. Projektet finansieras av Tillväxtverket och Örnsköldsviks kommun genom utvecklingssatsningen Världsklass.

Sidan uppdaterades

2018-02-22

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Lisa Edin
Projektledare/Digital rådgivare
070-190 90 70
Skicka e-post

Sara Rudälv
Digital rådgivare
070-568 95 49
Skicka e-post

.