Du är här:

Digilots – Digitala steg för tillväxt

Vårens aktiviteter

I vår erbjuder Digilots flera seminarier inom aktuella ämnen kopplat till digitalisering i näringslivet. Seminarierna är kostnadsfria och öppna både för de företag som ingår i Digilotsprogrammet och andra som är intresserade av ämnet.

CAD-seminarium
Knightec kommer att berätta om möjligheter med CAD, vad man ska tänka på vid upphandling av system och vad det kan komma att kosta. Seminariet är kostnadsfritt och alla företag som har intresse av CAD är välkommen att anmäla sig oavsett om man deltar i Digilots programmet.

Plats: Kommunhuset Kronan
Tid: 8 mars kl. 08:15-10:00
Anmäl dig senast den 7 mars via formuläret eller till sara.rudalv@ornskoldsvik.se

Mobila intranät
Är du intresserad av att lära dig mer om vad ett mobilt intranät är och hur ni kan använda det för att underlätta kommunikationen inom företaget? Kom och träffa CGI, CoreIT och Atea som berättar om hur de jobbar med lösningar för snabb information till medarbetare, oavsett var de befinner sig, samt möjligheter till utbyte av idéer, bättre tillgång till filer med mera.

Plats: Kommunhuset Kronan
Tid: 28 mars kl. 08:15-10:00
Anmäl dig senast den 26 mars via formuläret eller till sara.rudalv@ornskoldsvik.se

GDPR-seminarium
Atea kommer att berätta om den nya lagen GDPR som träder i kraft den 25 maj 2018 och som kommer att påverka alla företag som behandlar personuppgifter. Seminariet är kostnadsfritt och alla företag som har intresse av vad den nya lagen kommer innebära rent praktiskt för ert företag är välkommen att anmäla sig oavsett om man deltar i Digilots programmet.

Plats: Kommunhuset Kronan
Tid: 10 april kl. 08:15-10:00
Anmäl dig senast den 6 april via formuläret eller till sara.rudalv@ornskoldsvik.se

Monitor Affärssystem
Under denna träff kommer en representant från Monitor att berätta om nästa generation av Monitor affärssystem – Monitor G5 – och hur det skiljer sig från tidigare versioner. Träffen vänder sig i första hand till dig som redan är Monitoranvändare och är nyfiken på den nya versionen eller vill lära dig mer om vilka funktioner som finns i systemet. Det kan dock även vara ett bra tillfälle för den som funderar på att skaffa Monitor att få en inblick i hur det fungerar, samt en chans att träffa andra som använder systemet och ställa frågor till representanten från Monitor.

Plats: Kommunhuset Kronan
Tid: 26 april kl. 08:15-10:00
Anmäl dig senast den 23 april via formuläret eller till sara.rudalv@ornskoldsvik.se

Framtidsseminarium Digilots

Föreläsare: Arash Gilan ”Get Digital or Die Trying”
Plats: Sliperiet
Tid: 30 maj kl. 09:00-14:00 (Lunch och Digimässa 12-14)

Obs! Begränsat antal platser och endast för deltagare i Digilots programmet.

Har du tjänster eller produkter inom digitalisering som kan vara till hjälp för företagen och är intresserad av att delta på Digimässan, kontakta sara.rudalv@ornskoldsvik.selänk till annan webbplats

 

Projektfinansiering

Örnsköldsviks kommun är projektägare och genomför projektet tillsammans med företagsorganisationerna Örnsköldsviks industrigrupp och Företagarna i Örnsköldsvik. Projektet finansieras av Tillväxtverket och Örnsköldsviks kommun genom utvecklingssatsningen Världsklass.

Sidan uppdaterades

2018-03-16

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Lisa Edin
Projektledare/Digital rådgivare
070-190 90 70
Skicka e-post

Sara Rudälv
Digital rådgivare
070-568 95 49
Skicka e-post

.