Stjärndiplom

Örnsköldsviks stjärndiplom delas ut till företag, föreningar eller personer som erhållit uppmärksamhet och prisats regionalt, nationellt eller internationellt och på så sätt bidragit till Örnsköldsviks tillväxt. Diplomen har delats ut från 2015. I menyn till höger kan du hitta de som fått utmärkelsen 2015 och 2016.

Stjärndiplom 2017

Steven Ekholm, Peder Sundström, Håkan Nordström och Anders Lönn

örnfraktstomten

Grattis Steven Ekholm, Peder Sundström, Håkan Nordström och Anders Lönn för eran fantastiskt fina matbok ”Vår del av världen”, som vann Måltidsakademiens första pris i kategorin Regional måltidslitteratur. Per Nylén och Lasse Söderlind hade äran att gratuelera och dela ut Stjärndiplom.

Björn Alriksson, RISE Processum

örnfraktstomten

För det mångåriga arbetet att ta fram teknik för tillverkning av singel cell protein till fiskfoder ur skogsindustriella sidoströmmart tog RISE Processum emot en utmärkelse, "The innovation in Cellulosic Application Award", på PPI awards 2017 i Bryssel. På medlemsmötet 6 december gratulerade Glenn Nordlund och Näringslivsutvecklare Jan Nyman.

Roger Fjeldseth och Hans- Gunnar Nordqvist, Mellansels IF

örnfraktstomten

Mellansels IF prisades, för deras långsiktiga och breda arbete med utveckling för bygden, med utmärkelsen Årets Utvecklingsgrupp 2017 från riksorganistationen Hela Sverige ska Leva. På plats i Mellansel gratulerade Näringslivsutvecklare lena Lindström tillsammans med Kommunalråd Per Nylén med att överlämna ett Stjärndiplom.

Linnéa Liljedahl och Peter Eriksson, Restaurang Linnea&Peter

örnfraktstomten

För deras nya och innovativa produkt, Slaktarens hemlighet tog Linnéa Liljedahl och Peter Eriksson, i samarbete med Gården i Långsjön, hem första pris i riksfinalen av Gastronomiska Matverk 2017. Hemma på deras restaurang Linnea&Peter gratulerade Näringslivschef Fredrik Holmgren och kommunalråd Per Nylén med att överlämna ett Stjärndiplom.

Jan-Olof Johansson, Gården i Långsjön

örnfraktstomten

Jan-Olof Johansson, driver familjeföretaget Gården i Långsjön. Tillsammans med restaurang Linnea&Peter tog de fram produkten, Slaktarens hemlighet och vann första pris i riksfinalen av Gastronomiska Matverk 2017. Vi gratulerade på plats, Glenn Nordlund Kommunalråd och Näringslivsutvecklare Linnéa Egnor Byström.

Sidan uppdaterades

2018-01-03

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Fredrik Holmgren
Näringslivschef
0660-887 57
Skicka e-post