Frukoststudion 28 november 2018

Boosta ditt företag

Att driva ett företag handlar ofta om att ta nästa steg, nå nästa nivå, vilket ser olika ut för olika företagare. Vi vill ju alla växa olika. Olika snabbt och på olika sätt. Den här morgonen får vi möta tre företagare som berättar hur de på varsitt sätt boostat sina företag och tagit dem till en ny nivå.

Oavsett bransch handlar det om att ge kunderna en upplevelse utöver vad de förväntar sig. Om vi alla gör det i alla moment har vi en bra grund till att boosta vårt företag. Möt Mona Nilsson, ägare 1life, som möter träningen, livet och arbetet med glädje och optimism. Dum som en gås är ett uttryck Mona tar med sig i sitt ledarskap varje dag. Hur hon använder det och mycket mer får vi veta den här morgonen.

Naturliga Norrland är något så ovanligt som en butik med såväl hälsokost och ekologiska livsmedel, som foder och utrustning för häst, hund, katt, höns och andra djur. Allt började med att Jeanette Hedell startade en webbutik hemma i gästrummet i Domsjö. Naturliga Norrland blev snabbt etablerad i branschen och en aktör att räkna med. Kunskap och omtanke är framgångsreceptet och nu har butiken både växt och flyttat.

Jenny Hellman startade Fru Hellmans Choklad som ett hobby-projekt lagom till julen 2014. Två år senare växte företaget ur hemmamiljön och flyttade till egna lokaler. Pralinerna tillverkas för hand, med stor omsorg och kärlek för både hantverket och råvarorna. Chokladen säljs hos återförsäljare och i den egna webbutiken under namnet Pralinogram. Steg för steg tar Jenny företaget till nya nivåer.

 

NÄR: 28 november 2018
VAR: Blueskällaren, Brux
TID: kl 8:00-9:00, frukost serveras från kl 7:15
VÄRD: Klöver dam
KOSTNAD: 75 kr, betalas på plats
ANMÄLAN: är öppen till 23 novemberlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommande datum 2018: 12 dec

Frukoststudion arrangeras av Örnsköldsviks kommun, Företagarna, Handelskammaren Mittsverige och Örnsköldsviks Industrigrupp.

Sidan uppdaterades

2018-11-16

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Victoria Säker
Näringslivsutvecklare
Skicka e-post

Mer information

Vill du få inbjudan till Frukoststudion till din epostadress?
Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Har du fått inbjudan tidigare men inte längre?
Vi skickar inbjudan till Frukoststudion via Lilla Gula. På grund av GDPR behöver lilla gula ditt godkännande gällande namn och epostadress.

Enklast anmäler du dig igen via länken ovan.