Välkommen till Frukoststudion 25 oktober!

Frukoststudion

Att skapa en levande och attraktiv stadskärna

En attraktiv stadskärna skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd. Stadskärnan påverkar stadens varumärke och många intressenter är beroende av att stadens centrum är levande och vitalt. Det krävs för att locka till sig fler investeringar, fler invånare, besökare, studenter och entreprenörer.

Hur går det till? Och vad händer i Örnsköldsvik?

I morgonsoffan möter vi Anette Forsberg, Centrumutvecklare CESAM och Ragnhild Backman, ordförande i CESAM, VD Backmans fastighets- och företagsutveckling. Vi belyser staden Örnsköldsviks utveckling och kommande utmaningar, betydelsen av kampanjen Handla lokalt och satsningen på Purple Flag.

Björn Bergman, VD på Svenska stadskärnor gästar Frukoststudion. I Svenska Stadskärnor samlas företag, organisationer och kommuner som har ambitioner att utveckla städerna. Svenska Stadskärnor arbetar för att öka medvetenheten om stadskärnans betydelse som tillväxtgenerator. Björn berättar om stadskärnans roll nu och i framtiden. Hur förändras handeln, restauranger, kvällsekonomi mm?

Möt också en lokal butik som visar på digitaliseringens möjligheter.


Datum: 25 oktober

Plats: Fjällräven Center, Victory Bar

Tid: 8.00-9.00 (Frukost från 7.15)

Kostnad: 75kr (Betalas på plats)

Anmälan: Är öppen till 20 oktoberlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Observera att anmälan är bindande. En kostnad på 100 kr debiteras om du uteblir. Om du får förhinder, avanmäl dig här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades

2017-10-12

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Victoria Säker
Näringslivsutvecklare
0660 - 881 99
Skicka e-post

Mer information

Örnsköldsviks kommun i samarbete med Företagarna, Handels-kammaren och Örnsköldsviks Industrigrupp bjuder in till företagsfrukostar och mingel

Vill du få inbjudan till Frukostudion direkt till din epost-adress?
Skicka oss dina kontaktuppgifter