Välkommen till Frukoststudion 25 april

Retorik och kommunikation

Oavsett bransch ägnar vi stor del av vår tid till att kommunicera med andra. Kommunikation är den nyckel som gör att organisationer, företag och människor växer och utvecklas. Ditt sätt att uttrycka det du vill förmedla har stor betydelse för hur ditt budskap tas emot. Din förmåga att uttrycka dig blir kanske än mer betydelsefull med tanke på vår ständiga uppkoppling och närvaro på sociala medier.

Dagens Frukoststudio handlar om retorik i vardagen och om utmaningen att forma sin egen kommunikation som företag. Morgonens värd är Handelskammaren Mittsverige.

Christina Hellström. Foto: Elin Nerpin

Christina Hellström, CH personalutveckling, är retorikexpert, ledartränare, författare och kommunikatör. På Frukoststudion visar hon hur du når fram med ditt budskap och hur just du blir någon som andra vill lyssna på. Det handlar om Vardagsretorik – när du ska möta en, flera eller många.

MIVA har tillsammans med kommunikationsbyrån Devocy har gjort en mångårig resa för att tydliggöra sin värdegrund och sina ledstjärnor. I dag vet medarbetarna både vilka ledstjärnorna är och hur de kan och bör agera utifrån dem i vardagen. Lars Westberg, kommunikationsansvarig MIVA, och Jessica Andersson, kommunikationskonsult Devocy, berättar om framgångsfaktorer och fallgropar under resans gång, och om nästa steg mot visionen.

Efter starka önskemål i regionen har nu SAS återupptagit linjen Örnsköldsvik-Stockholm. Initialt flyger de upp till fyra gånger dagligen i vardera riktning.
Camilla Svensson, SAS, gästar Frukoststudion för att berätta mer.

 

Datum: 25 april
Plats: Fjällräven Center, Victory Bar
Tid: 8:00-9:00 (Frukost serveras från 7:15)
Kostnad: 75 kr (Betalas på plats)

Anmäl dig här senast 20 aprillänk till annan webbplats

Observera att anmälan är bindande. En kostnad på 100 kr debiteras om du uteblir. Om du får förhinder, avanmäl dig via  din personliga länk i ditt bekräftelsemail.

Frukoststudion är ett samarbete mellan Örnsköldsviks kommun, Industrigruppen, Handelskammaren Mittsverige och Företagarna.

Sidan uppdaterades

2018-04-16

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Victoria Säker
Näringslivsutvecklare
0660 - 881 99
Skicka e-post

Mer information

Vill du få inbjudan till Frukoststudion direkt till din epost-adress? 
Skicka oss dina kontaktuppgifter