Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Invingning av It nätverket #addher

Välkommen på invigning av nätverket #Addher i Örnsköldsvik!

Sedan 2010 har Sogeti bedrivit #Addher (tidigare winIT) med målet att få Sveriges fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller och positioner. De vill synliggöra IT-kvinnor och attrahera fler kvinnor till branschen. Nätverket har vuxit lavinartat och är sedan några år tillbaka Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 4500 medlemmar på 14 orter. Nu kommer nätverket till Örnsköldsvik!

På scenen kommer två av Sveriges mest inspirerande och energisprutande kvinnor att ta plats:

Mia Törnblom, författare, föreläsare, utbildare och konsult inom organisations- och teamutveckling. Mias föreläsningar och best sellers fortsätter år efter år att inspirera på tema självkänsla och personligt ledarskap, med målet att du blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.

Vi kommer också inspireras av Therese Sinter, finalist i den nationella tävlingen Sveriges mest inspirerande medarbetare, tillika passionerad nationell driver för #Addher och marknads- och kommunikationsdirektör på Sogeti. Hon ger konkreta råd och tips på tema ”Ta plats” både för hur du själv tar mer plats men också hur du stöttar andra.

Läs mer om evenemanget på Sogetis hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: 25 januari 2018
Plats: Sogetis kontor, Sjögatan 1, Örnsköldsvik
Tid: 15:30 - 19:00

Anmälan: Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kalenderaktivitet publicerad av: Linnea Egnor Byström

2018-01-03