Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Satsning på cleantech samlar företag

Projektet Cleantech Kvarken, som är en del av en gemensam cleantechsatsning i norr, anordnar den 25 februari i Örnsköldsvik ett Company Matchmaking för företag inom cleantechområdet. Företag från Skellefteå, Umeå, Vasa och Örnsköldsvik kommer delta i arrangemanget med målsättning att knyta nya affärskontakter.

Företagen som under torsdagen kommer samlas på Stadshuset Kronan, har i sin anmälan lämnat in önskemål på andra företag som de vill initiera eller utveckla sina affärskontakter med. Ett antal individuella matchade affärsmöten för företagen ska förhoppningsvis på sikt leda till nya samarbeten och affärer.

– Vår ambition är att skapa förutsättningar för företag inom cleantechsektorn att fortsätta växa. Vi hoppas att aktiviteter som Company Matchmaking kan skapa nya samarbeten och affärer för företag i såväl Örnsköldsvik som Vasa och Västerbotten, säger Lisa Edin, projektledare för Cleantech Kvarken i Örnsköldsvik. Vi behöver se oss som en del i en större region och dra fördel av de befintliga kluster och samarbeten som redan finns i Västerbotten och Österbottens, avslutar Edin.

Company Matchmaking är en av många aktiviteter som kommer genomföras via projekten Cleantech Kvarken och Cleaner Growth. Här kan ni läsa mera om båda projekten inom cleantechsatsningen.

Aktuelltartikel publicerad av: Charlotte Westberg

2016-02-23

 Kontakta oss

Lisa Edin
Projektledare Cleantech Kvarken
Tel 0660-26 53 77
Skicka e-post