Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nominerade till Företagarkvällen

PEter Juneblad

Torsdagen den 11 februari äger årets Företagarkväll rum, en kväll för Örnsköldsviks näringsliv. Under kvällen koras vinnarna i de olika priskategorierna där individer eller företag bidragit till en positiv utveckling av Örnsköldsviks näringsliv.

Nomineringsarbetet som pågått under hösten är nu avslutat och under den senaste månaden har de nominerade blivit uppvaktade. De väntar nu med spänning på den kommande prisutdelningen.

- Jurygrupperna har gjort ett jättejobb med att hitta bra företag och personer som vi med stolthet kan säga är goda representanter och förebilder för vårt starka näringsliv. Vi har tillsammans med Handelskammaren, Industrigruppen, Företagarna och vår nya samarbetspartner Klöver dam genomfört ett omfattande arbete för att lyfta ett jämställt företagande. Samtliga jurygrupper har lyckats oerhört väl med att bredda sättet man letar kandidater. Det har lett till att vi nu har en helt jämn fördelning mellan kvinnor och män bland de nominerade. Det är vi väldigt stolta över. säger Peter Juneblad, Näringslivschef.

Här kan du läsa om alla de nominerade.öppnas i nytt fönster


 

Aktuelltartikel publicerad av: Charlotte Westberg

2016-01-29

 Kontakta oss

Peter Juneblad
Näringslivschef
0660-888 71
Skicka e-post