Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Business Start - Få fart på din idé! 

Business Start är kostnadsfritt och öppet för alla som vill slipa på sin affärsidé, oavsett om du är privatperson eller företagare. Du kommer att inspireras av goda exempel och få verktygen som behövs för att utveckla dig och din idé.

Under flera träffar får du inspiration och hjälp med att utveckla affärsmodeller, hitta nya vägar till marknaden och att skapa ett vinnande team. Du kommer att inspireras av goda exempel och få verktygen som behövs för att utveckla dig själv och din idé.

Programmet är inte en starta eget-kurs eftersom vi inte fokuserar på företagsinformation. Istället kommer vi att utveckla affärsmodeller, hitta nya vägar till marknaden och hjälpa dig att skapa ett vinnande team.

I det här programmet använder vi vår gemensamma kompetens för att hjälpa dig och din idé på bästa möjliga sätt. Programmet består av åtta träffar, fördelat på två steg. Föreläsningarna varvas med eget arbete och workshops, vi avslutar arbetet med att öva säljpitch och framförande av ditt värdeerbjudande.

Program upplägg:

Start tisdagen 17 feb kl 15-30-18.00 på Fjällräven Center, Örnsköldsvik Programmet fortsätter sedan 8 veckor framöver.

Anmäl dig här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer information om Buisness Start.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterAktuelltartikel publicerad av: Charlotte Westberg

2015-02-16

 Kontakta oss

Peter Juneblad
Näringlivschef
0660-888 71
Skicka e-post

Mer information

Business Start är ett samarbete mellan Åkroken Business Incubator och Almi Företagspartner.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mera om Åkroken Buiness Incubator här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster