Du är här:

Örnsköldsviks kommun - lediga jobb

Bo i Örnsköldsvik en del av Höga Kusten

Här finns förutsättningarna för ett gott och aktivt liv med balans mellan arbete och fritid. Viljan att samverka präglar kommunen, föreningslivet och det lokala näringslivet. Tillsammans ser engagerade människor till att saker händer och att Örnsköldsvik utvecklas i stort.

Med kommunen som arbetsplats

Vid Örnsköldsviks kommun jobbar våra 5 500 medarbetare för att invånare och företagare ska få bästa möjliga samhällsservice. Det ska vara enkelt och attraktivt att bo, leva och verka i Örnsköldsvik. 

Tillsammans gör vi en positiv skillnad, för Örnsköldsvik i sin helhet och för våra medmänniskor, i livets alla olika skeenden - för barn, unga, medelålders och gamla. Vi vill att våra anställda ska trivas och främjar en god arbetsmiljö och hälsa, medarbetarna kan utvecklas tillsammans och känna engagemang och glädje i att jobba med och för människor i Sveriges viktigaste jobb.

Besök gärna våra sidor "Att jobba vid Örnsköldsviks kommun", så får du en inblick i hur det kan vara att jobba med oss och hur det är att arbeta med samhällservice.

Inspireras av att bo och leva i Örnsköldsvik

Är du nyinflyttad eller på gång att flytta till Örnsköldsvik? Besök vår Flytta hit -sida så får du vägledning och tips.

Vill du lära känna Örnsköldsvik? Webbsidan Inspiration ger dig inblick i hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en del av världsarvet Höga Kusten, som erbjuder friluftsmöjligheter utöver det vanliga.

Filmer om att jobba och studera i Örnsköldsvik

Jobba som förskollärare, lärare eller pedagog

Jobba inom teknik och industri

Studiemöjligheter i Örnsköldsvik

Sidan uppdaterades

2018-03-06

Sidansvarig: