Du är här:

Dialog och synpunkter

På sidorna här under hittar du information om olika sätt att framföra idéer, synpunkter och frågor om sådant som rör kommunens verksamheter och utveckling.

Synpunkter

Vi vill gärna veta vad du tycker, dela med dig av dina synpunker på saker vi kan förbättra. Här hittar du alla kontaktvägar du kan använda för att lämna dina synpunkter eller klagomål.

Felanmälan

Ibland går saker sönder och behöver repareras, här hittar du alla kanaler du kan använda för att amäla fel och brister inom kommunen.

Risklinjen

Örnsköldsviks kommun behöver din hjälp för att hitta och motverka olycksfallsrisker som kan skada människor eller egendom. Ring eller maila in tips på de faror eller risker som du upptäcker i din omgivning. Här hittar du mer information och kontaktuppgifter till Risklinjen.

Ungas inflytande

I Örnsköldsviks kommun ska alla barn och unga ha möjlighet att forma sina liv och ha inflytande över samhällsutvecklingen. Här hittar du mer information och hur du kan vara med och påverka utvecklingen i kommunen.

Forum för engagemang

Det finns flera forum för delaktighet inom kommunens förvalningar, som exempel matråd, pensionärsråd och tillgänglighetsråd. Här hittar du mer information och kontaktuppgifter till olika forum.

Fråga politiker

Vill du komma i kontakt med något av de partier som finns representerade i Örnsköldsvik? Här hittar du kontaktuppgifter till alla partier.

Medborgarförslag

Alla som är folkbokförda i kommunen har rätt att skriva till kommunfullmäktige och ge förslag på åtgärder. Här hittar du all information om hur du lämnar ett medborgarförslag.

Sök motion

Här kan du läsa de motioner med svar som lämnats in sedan 2010.

Kommunfullmäktige i direktsändning

Här kan du kika in om du vill hänga med live när Kommunfullmäktige har sammanträde.

Sidan uppdaterades

2017-10-09

Sidansvarig: