Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

#ungutveckling

Nu är dörrarna öppna till Ung utveckling på Torggatan 10, en plats för dig mellan 15 – 24 år som behöver stöd i att hitta sysselsättning. På Ung utveckling kommer du att kunna träffa aktörer som kan ge dig stöd i att hitta exempel arbete, praktik eller studier. Idag kan du träffa Destination Jobb som i dagsläget erbjuder dig som går i 1:an eller 2:an på gymnasiet att bli en sommarlovsentreprenör. På plats finns även Plattform U som erbjuder coachning till dig som är mellan 15 – 24 år, som inte studerar, arbetar eller är inskriven på Arbetsförmedlingen.

— Ung utveckling vill kunna tydliggöra, hjälpa till att synliggöra nya vägar och nya mål i ungdomars val av yrke och/eller utbildning. Vi hoppas att de som besöker Ung utveckling ska känna känslan av "Shit vad bra"! Säger Birgitta Torgrimsson, samordnare av Ung utveckling.

Ung utveckling är precis i startgroparna, under våren 2016 fortsätter formandet och arbetet med att ansluta fler aktörer som ska finnas på plats på Torggatan 10. På sikt kommer Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Örnsköldsviks Folkhögskola finnas på plats.

Vill du veta mer eller har du idéer som kan vara till nytta för Ung utveckling? Ta kontakt med Birgitta Torgrimson, 0660 – 889 51, birgitta.torgrimson@Ornskoldsvik.se.

Aktuelltartikel publicerad av: Susanna Domeij

2016-04-29

 Kontakta oss

Birgitta Torgrimsson
Samordnare Ung utveckling
0660 - 889 51
Skicka e-post