Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Regnbågsmärkning och Glädjeteater

Regnbågsveckan går återigen av stapeln v 47 och kommunen samordnar och sammanställer aktiviteter som sker under veckan kopplat till öppenhet och allas lika värde.

REGNBÅGSMÄRKNING
Företag, näringsidkare och föreningar har möjlighet att bidra genom att bli regnbågsmärkta. Det kan man göra på olika sätt- sätta upp regnbågsflaggan i form av klistermärke, beställ via det här formuläret, fasadflagga på stan kan lånas, skicka ett mail till CESAM.

GLÄDJETEATERN
Succen upprepas! Tisdag och fredag under regnbågsveckan finns det möjlighet et för stadsnära företag/arbetsplatser att boka en sångstund med Glädjetetatern. De sjunger ca 15 minuter på temat vänskap, tolerans och vänskap. Anmäl ert intresse senast fredag 10 november till tillväxtavdelningen via mail.

Läs mer om regnbågsveckan och dess aktiviteter på hemsidan eller på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


En viktig del i Örnsköldsviks utveckling är arbetet för en öppen kommun. Att arbeta för en fördomsfri miljö i Örnsköldsvik där homo-, hetero-, bisexuella och transpersoner accepteras på lika villkor och där vi ser människan bakom varje individ, i ett öppet samhälle som inte är slutet och fördomsfullt. Regnbågsveckan har genomförts sedan 2006 och syftet är att under en vecka lyfta HBTQ-frågor runt om i kommunen lite extra med olika aktiviteter.

 


Aktuelltartikel publicerad av: Charlotte Westberg

2017-10-31

 Kontakta oss

Ann-Sofie Mattebo
Utvecklingsstrateg
Samordnare Regnbågsveckan
0660 - 886 31
Skicka e-post