Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Höstnumret av kommunens informationstidning Nolaskogs kommer till hushållen 8 oktober. Där kan du läsa om hur kommunens stöd och service till företag nu stärks ytterligare genom nystart av Företagslotsen. Landsbygdssatsningen Bygd och Stad i balans går vidare och i Nolaskogs ger bygderådets ordförande sin syn på de nya målen.

Kommundirektören kommenterar flyktingmottagandet och konstaterar att i Örnsköldsvik ställer vi upp för de nyanlända på många sätt. Det finns många viktiga uppgifter att ta sig an och det finns också många goda föredömen. I Nolaskogs får du möta tre personer som i sina uppdrag som gode män gör oerhört värdefulla insatser för sina medmänniskor. För övrigt är det dags att nominera kandidat till Solstipendiet 2015. Känner du till någon som är värd att uppmärksammas för sitt sociala engagemang, skicka in ditt förslag till kommunen.

Läs också om kommunens grepp för att lyssna till och ta vara på barnens tankar och erfarenheter genom arbete med ungdomsdemokrati och att intervjua barn och ungas om deras upplevelser efter kontakt med socialtjänsten.

På tre orter i kommunen stärker biblioteket sin service genom ”meröppet”. I Nolaskogs ser du vilka biblioteken är och vad servicen innebär. Vi tipsar också om arrangemang att pricka för i kalendern, bland annat Kulturfesten 25 oktober och årets psykvecka 2-9 november.

Blir du nyfiken på ett av de mer udda jobben i kommunen, ska du kika på sidan sju.

Detta var några smakprov på innehållet i Nolaskogs denna gång. Hoppas att något i blandningen ska vara av intresse!

Redaktionen för Nolaskogs


Nolaskogs delas ut tillkommunnens alla hushåll.
Här på webben finns tidningen som tillgänglighetsanpassad pdf.PDF


Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman

2015-10-07