Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

I sommarnumret av Nolaskogs hittar du tips på evenemang och utflyktsmål i Årets friluftskommun. I serien ”Mitt jobb ”möter du kommunens naturvårdare som håller våra utflyktsplatser i välkomnande skick. Ett populärt område är Hörnsjön där ett utegym nu har kommit på plats.

Inom skolområdet berättar vi om ny- och ombyggnationerna vid Bredbynskolan, en ny högstadieskola på Skogsgatan och att verksamheten öppen förskola är tillbaka. Du kan också ta del av bildningsförvaltningens chefs tankar om skolutveckling.

Vi ger en sammanfattning av de senaste öppna jämförelserna av äldreomsorgen och konstaterar att helhetsbetyget ligger väl till i förhållande till genomsnittet för riket. En person med stort engagemang för vårdutveckling är sjuksköterskan Åsa Dorell, som du möter på sista sidan. Hon har, genom kommunens forskningssatsning Kunskapsnod, nyligen doktorerat vid Umeå universitet och hennes kunskaper kommer nu till praktisk nytta inom hemsjukvården.

Kommundirektören funderar denna gång kring Örnsköldsviks identitet. Hur beskriver vi den plats där vi lever och verkar, vad är vårt erbjudande till en besökare?

Förhoppningsvis en underbar sommar i vackra Höga kusten. Det är i alla fall vad vi i Nolaskogs redaktion önskar våra läsare!

Sommarnumret av kommunens informationstidning Nolaskogs kommer till hushållen 20 juni.
Här på webben hittar du Nolaskogs i form av en tillgänglighetsanpassad pdf.PDF
Nolaskogs går också att få inläst som taltidning.


 

Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman

2016-06-20