Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Årets första nummer av Nolaskogs, kommunens informationstidning till hushållen, är på väg ut till brevlådorna. Där kan du bland annat läsa om det nya vård- och omsorgsboendet i Själevad där det första spadtaget just tagits. I serien ”Jobba i kommunen” möter du Kent som är studie- och yrkesvägledare. Vi berättar också om en ny satsning riktad till ungdomar som står utanför arbetsmarknaden.

Kommunens utvecklingsarbete går vidare, nu som Världsklass Örnsköldsvik, och vi presenterar de utmaningar som pekats ut och där alla är välkomna att bidra. Några som prisats för sitt arbete för lokal utveckling är Gideåbygdens ekonomiska förening – de utsågs till Årets utvecklingsgrupp 2015. Läs gärna om deras engagemang. Hyllade blev även ett antal framgångsrika företagare i samband med företagarkvällen i februari. Listan hittar du i Nolaskogs.

Självklart finns också tips på aktiviteter inför det stundande sportlovet. Och strax därefter är det dags för årets Funkisvecka, vars program du hittar i tidningen.

Allt detta och lite till hittar du i Nolaskogs nummer 1. Tidningen delas ut till samtliga hushåll och finns även som tillgänglighetsanpassad pdf-fil här på webbplatsen. Det går också att få Nolaskogs som taltidning.

I Nolaskogs arkiv hittar du tidigare utgåvor

Aktuelltartikel publicerad av: System

2018-01-10