Välkommen till Företagslotsen

Företagslotsen är en kostnadsfri service till dig som är eller är på väg att bli företagare. Vi vill göra det enklare för dig att utveckla, driva eller starta företag i Örnsköldsvik.

Företagslotsen arbetar för att förenkla och underlätta kommunikationen mellan dig som företagare och kommunen. Vi hjälper dig i ärenden som rör tillstånd och regler och samordnar dina kontakter med kommunen.

Boka kundmöte med Företagslotsen

Vill du träffa oss på Företagslotsen? Boka ett möte med oss så samlar vi de personer som kan vara till hjälp vid just ditt ärende. Kontakta oss så kommer vi överens om en tid som passar dig.

Mer om Företagslotsen

 Kontakta oss

Företagslotsen
Skicka e-post

Karin Orav
Tel 0660-883 86

Drop in företagscoachning

Har du frågor kring företagande? Första tisdagen varje månad samlas företagsstödjande organisationer i Arbetsförmedlingens lokaler för att ta emot dig som har frågor att ställa. De organisationer som deltar är ALMI, Arbetsförmedlingen, Bizmaker, Coompanion, NyföretagarCentrum, Skatteverket och Örnsköldsviks kommuns Näringslivsenhet. Det är ett enkelt sätt att möta oss vid ett och samma tillfälle. Både små och stora frågor är välkomna.

Mer om Drop in företagscoachning.

Välkommen att ta kontakt med oss!